Επικοινωνήστε μαζί μας να προγραμματίσουμε μία συνάντηση
στο χώρο σας.
Στην Ευρώπη, την Αμερική και σε όλα τα κράτη που έχουν παράδοση στη μπύρα υπάρχει υποχρεωτικότητα καθαρισμών ανά 15 ημέρες για να προστατεύσουν την ποιότητα της μπύρας τη προσπάθεια των ζυθοποιών αλλά και τη ασφάλεια των καταναλωτών! Αυτό που πρέπει…
Αλκαλικός καθαρισμός Ο αλκαλικός καθαρισμός απαλλάσσει τις γραμμές ροής από… Μαγιά – Προκύπτει από μια μικρή ποσότητα που απομένει από τη διαδικασία παρασκευής ή μπορεί να είναι άγρια μαγιά, η οποία βρίσκετε στον αέρα.Συνήθως τη συναντάμε επιφανειακά ενός συστήματος draft,…
Θερμοκρασία Η θερμοκρασία, είναι ένας κρίσιμος παράγοντας της γεύσης της βαρελίσιας μπύρας. Από τη στιγμή που θα το πάρετε από τον διανομέα μέχρι να αδειάσει, είναι σημαντικό να το διατηρήσετε στη σωστή θερμοκρασία. Όταν η θερμοκρασία του είναι υψηλή, ο…
Επικοινωνήστε μαζί μας να προγραμματίσουμε μία συνάντηση
στο χώρο σας.