Δευτερόλεπτα διαδρομής απο το βαρέλι μέχρι το ποτήρι και…

Καθαρισμός

Λίγα δευτερόλεπτα διαδρομής από το βαρέλι μέχρι το ποτήρι και αρκούν για να καταστρέψουν δουλειά χρόνων

Οι ζυθοποιίες αφιερώνουν πολύ χρόνο, προσπάθεια και πόρους για να φτιάξουν την καλύτερη δυνατή μπύρα για τους καταναλωτές.

Τα συστατικά επιλέγονται με το χέρι, χρησιμοποιούνται οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στη ζυθοποιία και δοκιμάζονται παρτίδες μπύρας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να εξασφαλιστεί ανώτερη ποιότητα.

Αυτή η σκληρή δουλειά μπορεί να καταστραφεί στο χρόνο που χρειάζεται η μπύρα για να «ταξιδέψει» από το βαρέλι στο ποτήρι εάν το σύστημα ροής (οι γραμμές) δεν έχουν καθαριστεί και συντηρηθεί σωστά.

Tags :

Καθαρισμός

Share This :

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *